Styling: STUDIO MINI
Fotograf: Katrine Rohrberg

København, Danmark

Ellie på 10 år elsker sit værelse på anden sal i familiens smukke hus, hvor hun bor under taget med højt til loftet og en hyggelig hems.

Værelset emmer af en kreativ og aktiv pre-teen pige, hvor her er masser af plads til hendes små beauty-tools, kreative projekter, lego og venindehygge på hemsen. 

Hylderne på væggen (se evt reol her) bruges til opbevaring af alle Ellies ting fra hækleri til bøger, billeder af venner og familie, og andre småting. Fra en bjælke hænger et sæt gymnastikringe, der bruges dagligt. Til højre ses stigen, der leder op til hemsen.

Det bedste ved mit værelse er

min hyggelige hems, mit vindue med den lyserøde hynde og min reol hvor jeg har alle mine ting.

Men hemsen er nok det bedste ved mit værelse. Her er hyggeligt med masser af puder og en blød madras. Der står også et TV, så jeg nogle gange kan se film med mine veninder.

Jeg elsker at være på mit værelse når

jeg har brug for at være alene og være krea.

Jeg elsker dog også at være her sammen med mine veninder. Så er vi på min hems og ser film, spiser pizza og hygger os. 

Hvis jeg skulle ændre noget på mit værelse

skulle det være bare at flytte rundt på mine møbler og omarrangere værelset. Det har jeg tit lyst til, fordi jeg synes det er sjovt.

Min største hobby er lige nu

er at danse. Jeg går til dans 2 gange om ugen, hvilket er virkeligt sjovt og også hårdt. Jeg hækler også i min fritid, og har hæklet en taske til min storesøster i julegave.

For fremtiden drømmer jeg om

at vi alle passer godt på vores klode, så jeg aldrig skal flytte til Mars. Jeg håber også at kunne opleve verden og rejse en masse. Gerne sammen med mine veninder.

"Hemsen er noget af det bedste ved mit værelse – her er jeg og mine veninder tit og hygger os."

– Ellie, 10 år

Ellies seng, som er fra det nu lukkede Studio X, står i hjørnet. Tæppet foran sengen er fra Liewood (find et lignende her), og hjælper til med at definere soveområdet. Gymnastikringe hænger fra en bjælke og bruges flittigt.

En Liberty Pouch bruges til opbevaring af garn og andre hækleting. Den hænger på et dørhåndtag med lidt hjælp fra en bøjle.

En lyserød hynde er placeret i vindueskarmen, hvilket gør den til et hyggeligt sted at sidde og læse, hækle eller snakke. Her står også en Bonbon Shade lampe, som er designet af Ana Kras og produceret af Hay.

På bordet står en lille skål formet som en hånd, fyldt med skaller, der minder om sommer og sol. Ved siden af en samling neglelakker og en lyserød børste fra Mason Pearson.

Det lysegule skrivebord kommer oprindeligt fra Cecilie Bahnsens kontor, og nu står det her, og er det primære møbel når Ellie er kreativ eller laver lektier. Her ses også en Kevi Stol fra Montana, og en Tolomeo Lampe fra Artemide.

Ved siden af Ellies seng står et duftlys fra Minois, der giver en skøn og delikat duft, selv når det ikke er tændt. Her ligger også en fugtgivende creme, også fra Minois, og en hvid bordlampe, som bruges primært lige inden sengetid.