Styling: STUDIO MINI
Photographer: Katrine Rohrberg

Købehavn, Danmark

5-årige Bobbies værelse er fyldt med legetøj, som indbyder til aktiv leg, sjove små detaljer, fine farver og bløde tekstiler - og smukke vintage fund såsom Alvar Aalto skrivebordssættet. Sammensætningen skaber en legesyg og magisk stemning i værelset.

Bobbies seng er Caravan Tremmesengen, som er lavet om til en juniorseng med Caravan Konverteringskit. Sengen fungerer også helt perfekt til leg og hyggestunder. I hjørnet står et vintage Alvar Aalto skrivebordssæt og henover hænger en opslagstavle i Libertyprint med en flagguirlande. Farverige kufferter er gode til opbevaring af krea-ting. På gulvet ligger et isbjørnetæppe fra Helle Høgsbro Krag.

Når jeg er på mit værelse elsker jeg at

... øhm lege med min gyngehest og
min sæl Sofia. Og så leger jeg at bjørnetæppet er et stort bjerg med is på.

Den sjoveste leg er

’Gæt et dyr’ fordi det er mega, mega, mega, mega
sjovt. 

Inden jeg går i seng

trækker jeg vejret ned i maven sådan her: “Dufter til blomsten og puster lyset ud”. Så tænder jeg min natlampe, putter mig ned under dynen og falder i søvn.

Mit yndlingslegetøj

er mit kasseapparat, fordi det kan sige lyde og har en masse seje knapper. Det fik jeg i min 5 års fødselsdagsgave, som jeg lige har haft.

Lige nu er mit højeste juleønske

et puslespil, hvor man skal samle 5 katte.

"Jeg elsker at lege at mit isbjørnetæppe på gulvet er et stort bjerg med is på toppen"

- Bobbie, 5 år

En lille samling fine ting står på bambuskommoden, bl.a. små personlige fotos og tegninger, kropsolier, hårklemmer, en pink børste, en stor Svampelampe, et strikket flag og en sød toilettaske.

En stor kurv rummer alle Bobbies bløde bamser og på gulvet står et klatrestativ og et balancebræt, som indbyder til masser af aktiv indendørsleg. Det store bløde gulvtæppe samler værelset og skaber varme.

Tipien er det perfekte omdrejningspunkt for gemmeleg for Bobbie og hendes venner (find lignende her). Togo Sofaen er købt brugt og passer godt ind i legeværelset her, da den er lav og de små selv kan kravle op.

Små farverige kufferter står på Alvar Aalto skrivebordet og bliver brugt til Bobbies krea-ting, såsom papir, farver, sakse og klistermærker. På toppen af den gule kuffert ligger en snurretop og små notesbøger. Bobbies navn i træ kommer fra Skovalfen.

Små trædyr balancerer på hinanden ved siden af et lille kaninbur i træ. Havfruen fik Bobbie i fødselsdagsgave af sin børnehave og klangtræet i regnbuefarver er fra Magic Wood.

Reolen Mini Bibliotek i birk fra Oeuf NYC fylder en stor del af værelset og indeholder legetøj, bøger, kufferter og Bobbies små cowboystøvler, som minder og hendes fars. På toppen står en pink Svampelampe, en strikket kaktus og hendes små hundehvalpe i tasker.